Stine Hole Ulla

Stine Hole Ulla

Stine er var den første kvinnelige vinneren av TV2´s Norske Talenter.  Hun vant den femte sesongen av programmet i desember 2012, bare 17 år gammel.  Stine kommer fra Sykkylven.  Etter at hun vant Norske Talenter ble hun omtalt som ”den nye Kyrkjebø” i media.

 

Høsten 2014 flyttet hun til Oslo for å satse 100% på sin karriere som artist!

 

Hun utmerket seg tidlig med sin vakre stemme, og begynte allerede i en alder av 12 år å ta sangtimer. Da hun var 14 år sang hun seg inn i talentutviklings- programmet til Musikkonservatoriet på NTNU i Trondheim. Der fikk hun professor og operasanger Kåre Bjørkøy som sin lærer. Hun tar også sangtimer med operasangeren Solveig Kringlebotn.

 

Stine har vært brukt som solist til mange forskjellige arrangement. Hun behersker de fleste sjangere, og har for eksempel vært solist på konserter sammen med symfoniorkester, nyttårskonserter sammen med kor og korps, kirkekonserter, jubileer og andre eventer, men ut utmerker seg mest i den mer klassiske stilen.

 

Ikke minst har hun hatt noen flotte konserter sammen med solister fra Operaen i Bucuresti, blant annet Vlad Marita som representerte Romania i MGP 2008.

 

Stines debutalbum kom i 2013 – juleplaten ”Verden Blir Hvit” fikk en veldig god mottakelse og NRK var raskt ute å liste henne.

 

Stine var én av ti finalister i årets Melodi Grand Prix!

 

Fokus Entertainment  ©  2007-2019   |   Design by Do iT Better Designs