Nora Jabri

Nora Jabri

Nora har til tross for sine unge alder lang erfaring som artist. Hun stod på scenen allerede som 8-åring og vant sin første sangkonkurranse allerede da hun var 9 år! Hun ble et navn på nordmenns lepper da hun som 10-åring sang "Hallelujah" på VG-Snutter.

 

Hun bergtok igjen det norske folk, da hun kom på en 3.plass i Norske talenter i 2008. Selv om det ikke ble en 1.plass var det nok til at hun ble oppdaget av Oprah Winfrey’s talentspeidere og deltok direkte på hennes TV show foran millioner av TV-seere over hele verden!

 

Hun har siden den gang sluppet et album," Love don't have an age" og deltok også i MGP i 2012 med låten "Somewhere beautiful", skrevet av a1-medlemmet Christian Ingebrigtsen og Eivind Rølles. Der vant hun delfinalen på Ørlandet med god margin og kom på en 2.plass i finalen i Oslo Spektrum!

 

Hun også gikk til topps og vant Stjernekamp overlegent foran 1.3 millioner TV-seere i 2014!

 

Nora har en av Norges beste stemmer og viste i Stjernekamp at hun behersker alle sjangere, og står klar for å gjøre deres event / konsert til den beste opplevelsen

 

Fokus Entertainment har fått det ærefulle oppdraget å representere Nora Jabri eksklusivt, så ta kontakt for mer info eller forespørsel.

 

Fokus Entertainment  ©  2007-2019   |   Design by Do iT Better Designs