Lewi Bergrud

Lewi Bergrud

Lewi (Lewi Bergrud) har stemme og låter som egner seg for de store anledningene og scenene. Dette betyr ikke at det går til hodet på ham. Lewi håndterer dette på den samme avslappede måten som andre milepæler han har nådd i sin karriere.

 

Les hva Oppland Arbeiderblad skriver som Lewi sin solodebut på festivalen Skvulp utenfor Gjøvik:

«På Skvulp skulle publikum høre låter hvis refrenger nekter å fjerne seg fra øregangene. Bandet skulle produsere en vegg av lyd så kompakt at selv den mest fastlimte hentesveisen kom til å blafre lystig i møte med desibelene, ble det sagt – og gjort.»

 

(Lewi)… « gjennomførte en konsert dominert av sterke låter med krutt og snert. Tekstmessig gir sanger som Walk with you og Find me in river mening, men det er det tallrike bandet anført av Lewi Bergrud som gjør dette til noe helt annet enn han har gjort før. To keyboardister gir låtene et aldri så lite arenapreg, og som vokalist har han for lengst markert seg som en av landets aller, aller sterkeste. Publikums jubel sa bare: Vi vil ha mer, kjapt!»

 

Etter en klassisk musikkbarndom med mor som lærte han de første grepene så har Lewi sitt talent og rolige ambisjon gitt han spennende muligheter. Som medlem av bandet Expect har han turnert både Europa og USA. Dette ga spillejobber blant annet i The Roxy Theatre og The Strip, LA.

Han har bidratt til mange andre artister på bass og koring: Inger Lise Rypdal, søskenbandet Narum og Kurt Nilsen for å nevne noen. Nå er tiden overmoden for at Lewi skal stå i front med sitt eget utrykk, sin egen stemme og sitt eget engasjement. Gjør deg klar til å bli overrasket og henført.

 

Fokus Entertainment  ©  2007-2019   |   Design by Do iT Better Designs