Jan Thomas

Jan Thomas

Jan Thomas er for de fleste kjent som en norsk stylist, men han er så mye mer enn det!

I tyve år bodde Jan Thomas i Hollywood, hvor han først arbeidet som skuespiller og modell. Senere arbeidet han som ansvarlig stylist på flere produksjoner for de amerikanske filmselskapene Dreamworks samt Universal.

 

 

I dag driver han skjønnhetssalongen Jan Thomas Studio med adresse Parkveien i Oslo, der dokusåpeserien «Fra Hollywood til Parkveien» hadde sitt utspring. Denne serien handlet om Jan Thomas' liv, og gikk på TV2 Zebra i 2007.  Han har dessuten forfattet boken ”Jan Thomas' stylingguide”,  og vært med i Top Model Norge.

I tillegg til å drive studioet sitt blir Jan Thomas brukt som konferansier og foredragsholder innenfor sitt felt.  I tillegg til dette har han vært  ansikt for en rekke produkter som Max Factor, Listerine/ Rembrandt, Synsam og Se & Hør.

 

 

Han har også opprettet et fond "Kjærlighet uten grenser" sammen med sin ektemann Christopher Mørch Husby, hvor den første saken ble å spille inn en cd-singel , ”Get Up and Dance”, til inntekt for kreftsaken,  som kom ut i april 2009.

 

I 2009 lærte vi å kjenne nye sider ved Jan Thomas på dansegulvet sammen med Gyda i TV2 serien " Skal vi danse".

 

2010 var et travelt år for Jan Thomas,  med flere tv-show på tapetet.

Han var å se på kanal FEM hver dag på Studio FEM og var også programleder for TVNorge sin populære serie "Ja, vi elsker Hollywood".

 

Jan Thomas holder også foredrag innenfor disse temaene ”Inspirasjon - Hvordan følge drømmen sin”, ”Vær din egen lykkesmed”, ”Mote - Er mote viktig, passer selvbildet ditt virkeligheten, hva passer deg i forhold til hårfarge, ansikstform og kroppsfasong” og om hans egen reise på godt og vondt.

 

Fokus Entertainment  ©  2007-2019   |   Design by Do iT Better Designs