Brad Paisley

Brad Paisley

En av verdens største countrystjerner, Brad Paisley, kommer til Norge og Sverige i mars 2014.

 

Det er nå klart at Paisley gjør fire konserter  i Skandinavia.

 

Brad Paisley og hans band starter i Stavanger Konserthus onsdag 19 mars, før Oslo Spektrum står for tur lørdag 22 mars. Paisley fortsetter så videre til Göteborg's Lisebergshallen søndag 23 mars, før han avslutter sin Skandinavia-turnè på Cirkus i Stockholm tirsdag 25 mars.

 

Brad Paisley gjorde stor suksesss med sin Skandinavia-turnè i fjor med utsolgte konserter i både Norge og Sverige. Nå kommer han altså tilbake igjen og vi gleder oss til å se han spille for fulle hus!

 

Mange fans elsker Brad Paisley for sin gode country-stemme, og mange elsker han for hvor god han er med gitaren. Om du liker countrymusikk eller ei, så vil en Brad Paisley konsert garantert gi deg bakoversveis!

Her blir det til tider høyt tempo og forrykende gitarspill!

 

I en alder av 8 år fikk Paisley sin første gitar, og han begynte å spille profesjonelt når han var blitt 13 år gammel. I 1999 kom hans første album ut, og siden den gang har han solgt over 12 millioner album og hatt 18 topp-plasseringer på Billboard's countrylister i USA.

 

 I april 2013 kom Brad Paisley ut med sitt niende album "Wheelhouse".

Albumet inneholder topp 10 hits som "Southern Comfort Zone" og "Beat This Summer" og viser at han er en av de største countryartistene i USA akkurat nå.

 

 Med på turen til Norge og Sverige er Chris Young. Young ble "oppdaget" i 2006 da han var med i talentprogrammet "Nashville Star" i USA.

Chris Young vant til slutt konkurransen og fikk med det platekontrakt med RCA Nashville. Du har helt sikkert hørt Young's signaturmelodi "Voices", og vil garantert få høre den under konsertene i mars 2014!

 

 I Oslo vil også Vassengutane spille før Paisley går på scenen.

 

Dette blir en lørdagskveld du ikke bør gå glipp av!

 

Fokus Entertainment  ©  2007-2019   |   Design by Do iT Better Designs