Blåtoner

ARTISTENE

KONSERTER


DATO

 

27. nov    Kl. 18:00

 

28.nov     Kl. 18:00

 

29. nov    Kl. 18:00

 

30. nov    Kl. 18:00

 

01. des    Kl. 19:30

 

03. des    Kl. 18:00

 

04. des    Kl. 18:00

 

05. des    Kl. 18:00

 

06. des    Kl. 19:00

 

06. des    Kl. 21:30

 

07. des    Kl. 18:00

 

08. des    Kl. 19:00

 

11. des    Kl. 18:00

 

12. des    Kl. 18:00

 

13. des    Kl. 18:00

 

14. des    Kl. 18:00

 

18. des    Kl. 18:00

 

19. des    Kl. 18:00

 

20. des    Kl. 18:00

 

21. des    Kl. 18:00


STED

 

Langesund Kirke

 

Stavern Kirke

 

Salem Pinsekirke

 

Filadelfiakirken

 

Hemsedal Kyrkje

 

Bragernes Kirke

 

Lillestrøm Kirke

 

Seegård Kirke

 

Hamar Domkirke

 

Hamar Domkirke

 

Lillehammer Kirke

 

Herredsvang

 

Svelvik Kirke

 

Eidsvoll Kirke

 

Tingnes Kirke

 

Hoff Kirke

 

Gjøvik Kirke

 

Ringsaker Kirke

 

Raufoss Kirke

 

Kulturkirken Jakob

Førjulstidens mest stemningsfulle gavepakke er på vei, og vi tripper etter å overrekke deg den!

 

 

Ole Børud, Maria Solheim og Lewi Bergrud er alle låtskrivere, musikere og artister som har stått på scenen siden barne- og ungdomsårene. De har alle gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt, som soloartister, låtskrivere og medmusikanter.

 

De som ikke kjente til den folkekjære artisten Ole Børud tidligere, fikk endelig ta del i hans utpregede musikalitet gjennom Sjernekamp 2018 på NRK TV.

Maria Solheim ble for alvor kjent da hun utga låta «Lady of my life» som tenåring, og har per dags dato seks soloalbum og en mengde sideprosjekter på diskografien.

Lewi Bergrud har gjort seg bemerket som en fremragende vokalist, bassist, gitarist, pianist og humorist, og kom ut med sitt 3.soloalbum denne våren.

 

Med fantastiske kritikker og store mengder applaus har Blåtoner blitt en deilig, musikalsk juletradisjon som årets artister nå vil føre videre. Ole, Maria og Lewi har alle et nært forhold til kirkerommet som musikalsk arena og har for lengst funnet tonen. Nå gleder de seg over å få dele sine tolkninger av tradisjonelle julesanger, men også egne låter – i juleturneen Blåtoner.

 

 

 

Vi anbefaler deg på det sterkeste å legge gorojernet på hylla for en stakket stund. Vi anbefaler deg å la freden senke seg og julestemningen sige inn. Det er like før vi klipper over gavebåndet og lirker av papiret så du kan få et glimt av herligheta!

 

 

 

Velkommen til Blåtoner

 

 

 

 

 


BY

 

Langesund

 

Stavern

 

Sandefjord

 

Sarpsborg

 

Hemsedal

 

Drammen

 

Lillestrøm

 

Snertingdal

 

Hamar

 

Hamar

 

Lillehammer

 

Romedal

 

Svelvik

 

Eidsvoll

 

Fagernes

 

Lena

 

Gjøvik

 

Moelv

 

Raufoss

 

Oslo

Blåtoner

Ole Arnold Børud er en norsk låtskriver, sanger og musiker. Han er sønn av Arnold Børud og var i barne- og ungdomsårene en populær og bereist barne- og familieartist i det kristne musikkmiljøet med familiegruppene Børudgjengen og senere Arnold B Family.

 

I 2008 slapp han sitt første soloalbum med egenskrevet materiale, Shakin' the Ground, på sitt eget selskap OBM Records. I mars 2009 ble plata lansert i Japan av selskapet Village Again.

 

Oppfølgeren Keep Movin kom i 2011, og høsten 2015 slapp han sin foreløpig siste plate Stepping Up.

 

I tillegg til karrieren som soloartist har Børud deltatt som vokalist, korist og gitarist på en mengde plater. Var med på Stjernekamp 2018, hvor han gjorde seg bemerket. Han kommer med ny plate i disse dager.

 

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 8 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers. I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hver sommer på «Urbane Totninger» - Norges største sommershow.

 

Da Lewi gikk solo for første gang, skrev Oppland Arbeiderblad følgende: «Som vokalist har han for lengst markert seg som en av landets aller, aller sterkeste… låtene hans har refrenger som nekter å fjerne seg fra øregangene…» Lewi er en ærlig artist på alle måter. Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid.

 

 

Maria Solheim vokste opp i Alsvåg i Øksnes i Vesterålen, Nordland, og ble som tidlig tenåring med i skrivesirkelen ”Slipp Språket løs” ledet av blant andre Lars Saabye Christensen. Hun begynte som freelance-journalist for to regionale aviser allerede som 15 åring.

 

Da Maria var 14 år begynte hun å skrive musikk og hun ble oppdaget av Bengt Egil Hanssen som 15 åring. I 1999, 17 år gammel, fikk hun platekontrakt med Kirkelig Kulturverksted. Hennes første plate, 'Barefoot', ble sluppet to år senere, og høstet gode kritikker. Musikken var akustiskbasert med tekster og melodier skrevet av Solheim selv.

 

Maria Solheim har gitt ut 5 soloalbum fra 2001 til 2012, hvorav to ble nominert til Spellemannsprisen: ”Behind closed doors” og ”Frail”.

Hun har vært låtskriver for NRK Super, og fast gjesteskribent for Vårt. Hun var også en av artistene som ble spurt om å opptre på prinsesse Ingrid Alexandras dåp i 2004 og konfirmasjon i år.

 

Det britiske musikkbladet Mojo kåret hennes album "Frail" til et av de beste singer-songwriter album i 2004.

 

I 2010 fikk hun platinaplate for singelen "Rom for alle", som ble utgitt for inntekt til Kirkens Bymisjon.

 

I tillegg til aktiv konsertvirksomhet i både Tyskland og Norge jobber Maria for øyeblikket med nye plateprosjekter, både med tanke på innland og utland.

 


BILLETTER

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Utsolgt

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Bestill

 

Utsolgt

Fokus Entertainment  ©  2007-2019   |   Design by Do iT Better Designs